25 Ağustos 2013 Pazar

KPSS 2. Tercih Kılavuzu İndir

KPSS 2013/2 Kasım Memur Alımında Kaç Kişi Alınacak? ÖSYM tarafından açıklanan 2013 KPSS yerleştirme takvimine göre, KPSS 2013/2 Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 2. Yerleştirmesi için başvurular 18 Kasım - 27 Kasım 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

2013 KPSS 2. Tercihleri nezaman başlayacak?KPSS adayları sabırsızlıkla sıralama sonuçlarını bekliyor. Sınav sonuçlarını öğrenen öğretmen adayları bu kez gözünü sıralamalara dikti. KPSS sıralama sonuçları açıklandı mı? Tıkla öğren. ais.osym.gov.tr adresinden KPSS 2013 sıralama sonuçlarınızı öğrene bilirsiniz. KPSS ile ilgili tüm ayrıntılar haberdar.com adresinde olacak.

KPSS 2. Tercih Kılavuzu İNDİR

KPSS 2013 sıralama sonuçları açıklandı mı? Günlerdir bekleyen KPSS adayları muradına erdi.. Önce sonuçları açıklayan ÖSYM daha sonra sıralama sonuçlarına geçti. KPSS adayları sabırsız!.. Peki sonuçlar açıklandı mı? KPSS sonuçları ile ilgili tüm ayrıntılara haberdar.com'dan KPSS sıralama sonuçları açıklandı mı? Tıkla öğren ais.osym.gov.tr adresinden sıralama sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

ÖSYM KPSS Branş sıralamaları sorgu ekranı burada. ÖSYM 2013-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı Sonuçları açıkladı. ÖSYM'nin açıkladığı KPSS sonuçları burada.

ÖSYM , 2013 KPSS sonuçlarını açıkladı. 2013-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sonuçları, sınava giren adaylar tarafından günlerdir dört gözle bekleniyordu. ÖSYM tarafından sonuçların açıklanmasıyla adayların merak ve heyecanını sonaerdirdi. KPSS sonuçlarını aşağıdaki link aracılığıyla öğrenebilirsiniz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder